SİVAS / MERKEZ - Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu

BİLSEM Süreci

BİLSEM değerlendirmeleri öğrencinin başarısını ölçen bir "SINAV" değildir. İlkokul döneminde öğrencilerimizde "sınav algısının" oluşmasında siz anne babalarının tutumu çok etkilidir. Bu noktada sizlerden ricamız; öğrencilerimizin gireceği bütün değerlendirme aşamalarında kaygıyı artırıcı olan "yüksek başarı beklentisi" ve "kazanma baskısından" uzak durmanız olacaktır.  Koşulsuz olarak  kabul ettiğinizi hissettirdiğiniz çocuğunuzun, hayatının her döneminde kendi potansiyelini ortaya koyması kaçınılmazdır.

Bizler okul olarak öğrencilerimizin potansiyelini üst noktaya taşımayı amaçlamaktayız. Bu süreci verimli bir şekilde yürütebilmemiz için, sınıf öğretmeninizin ve okul yönlendirme komisyonunun uygulaması sonucu çıkacak kararlara saygı göstermeniz büyük önem taşımaktadır.

Yayın: 01.01.2024 - Güncelleme: 01.01.2024 18:17 - Görüntülenme: 62