SİVAS / MERKEZ - Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu

3462191477
Cumhuriyet Üniversitesi Lojmanları Karşısı / Sivas
Vizyon
Bireysel farklılıklarının farkında olan, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve öğreten, geleceğini ve geleceğimizi planlayabilen, ülke politikalarında söz sahibi olan evrensel değerler saygılı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/Ortaolarak Misyonumuz; Öğrenmeyi öğreten ve sevdiren, proje üretip uygulayan, veli ve çalışan memnuniyetini öncelikli görev bilen, çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanırken öğrencilerimizin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, öğrenen organizasyon olan, çalışmalarımızla örnek ve öncü bir kurum modeli oluşturup, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
8:30 - 14:50 Normal Dersler 15:05 -16:35 Çocuk Kulübü
Doğalgaz Kalorifer