SİVAS / MERKEZ - Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu

Ock

BİLSEM değerlendirmeleri öğrencinin başarısını ölçen bir "SINAV" değildir. İlkokul döneminde öğrencilerimizde "sınav algısının" oluşmasında siz anne babalarının tutumu çok etkilidir. Bu noktada sizlerden ricamız; öğrencilerimizin gireceği bütün değerlendirme aşamalarında kaygıyı artırıcı olan "yüksek başarı beklentisi" ve "kazanma baskısından" uzak durmanız olacaktır.  Koşulsuz olarak  kabul ettiğinizi hissettirdiğiniz çocuğunuzun, hayatının her döneminde kendi potansiyelini ortaya koyması kaçınılmazdır.

Bizler okul olarak öğrencilerimizin potansiyelini üst noktaya taşımayı amaçlamaktayız. Bu süreci verimli bir şekilde yürütebilmemiz için, sınıf öğretmeninizin ve okul yönlendirme komisyonunun uygulaması sonucu çıkacak kararlara saygı göstermeniz büyük önem taşımaktadır.

Ara

15 Aralık Cuma günü saat 19.00'da Susamışlar Konağında, Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Terapisti Rukiye KARACA VOLKENER'le yapılacak Sınır Koyma Psikolojik Sağlamlık söyleşisine tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

Sayın velilerimiz, öğretmenlerimize ait güncel veli görüşme saatlerine göre Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan e-randevu sisteminden randevu oluşturabilirsiniz. Veli görüşme saatlerini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

4 Ekim Çarşamba günü 3. Saat il genelinde tüm öğrencilerimizle kitap okuyacağız.

Eyl

"Ebeveynlerin Siber Zorbalık Farkındalığı ve Dijital Ebeveynlik Öz Yeterlilik Düzeylerinin Belirlenmesi: Türkiye Geneli Kesitsel Bir Araştırma" konulu çalışmanın yapılmasına izin verilmiş olup, gereği için tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilmiştir.

İlgi yazının gereği olarak anket çalışmasına 20/09/2023 - 20/10/20233 tarihleri arasında tüm velilerimizin http://meb.ai/nZSzhx adresinden katılımlarını rica ederiz.

Eyl